Μέτρα Βιωσιμότητας στα Ξενοδοχεία του Αιγαίου
7 Νοεμβρίου 2022

Μέτρα Βιωσιμότητας στα Ξενοδοχεία του Αιγαίου

To ΙΤΕΠ έλαβε μέρος σε Ημερίδα με θέμα «Βιώσιμος Τουρισμός στα Νησιά του Αιγαίου» που διοργάνωσε το Κέντρο Βιώσιμης και Κυκλικής Βιοικονομίας, Aegean BIOECONOMY του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο 7-8 Νοεμβρίου 2022.

Ο Γεν. Διευθυντής του ΙΤΕΠ καθηγητής κ. Γιώργος Πετράκος στην παρουσίασή του αναφέρθηκε αφενός στο ΙΤΕΠ και το έργο του και αφετέρου στα Μέτρα Βιωσιμότητας στα Ξενοδοχεία του Αιγαίου, όπως έχουν προκύψει από τις έρευνες που εκπονεί το ΙΤΕΠ, με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ξενοδοχείων και την προβολή των καλών πρακτικών που εφαρμόζονται από αυτά.

Σχετικά Έγγραφα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 01
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 01

Κατεβάστε την παρουσίαση του Γεν. Διευθυντή του ΙΤΕΠ καθηγητή κ. Πετράκου στην Ημερίδα με θέμα «Βιώσιμος Τουρισμός στα Νησιά του Αιγαίου» που διοργάνωσε το Κέντρο Βιώσιμης και Κυκλικής Βιοικονομίας, Aegean BIOECONOMY του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σύρο 7-8 Νοεμβρίου 2022.

ΙΤΕΠ - Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών & Προβλέψεων
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΤΑΔΙΟΥ 24, 10564 - ΑΘΗΝΑ
ΑΦΜ: 090249766
ΔΟΥ: Δ' ΑΘΗΝΩΝ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
NEWSLETTER
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Winbank Credit Cards
© ΙΤΕΠ COPYRIGHT 2020. All right reserved.
crossmenuchevron-upchevron-downarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram