Skip to main content
Οι Επιδόσεις των Ελληνικών Ξενοδοχείων το 2021
24 Ιανουαρίου 2022

Οι Επιδόσεις των Ελληνικών Ξενοδοχείων το 2021

Η ετήσια έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων καταγράφει το αποτύπωμα της πανδημίας στα βασικά οικονομικά μεγέθη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων το 2021. Η έρευνα αναδεικνύει πως παρά τη σημαντική μείωση των βασικών μεγεθών τους, τα ελληνικά ξενοδοχεία  συνεχίζουν σταθερά την προσφορά τους στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Σχετικά Έγγραφα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατεβάστε το δελτίου τύπου της έρευνας όπου δίνεται το περίγραμμα και ο στόχος της έρευνας, οι μεταβλητές που εξετάζονται και κάποια ενδεικτικά αποτελέσματα.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Η συνοπτική παρουσίαση της ετήσιας έρευνας για το 2021 περιέχει τα αποτελέσματα που σχετίζονται με τα κύρια μεγέθη της Ελληνικής ξενοδοχίας όπως την πληρότητα, την μέση τιμή, τον τζίρο, την απασχόληση κ.α.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Στην πλήρη παρουσίαση της έρευνας περιέχονται αναλυτικότερα αποτελέσματα των κύριων μεγεθών του έτους 2021, ενώ παρουσιάζεται και η βασική Περιφερειακή ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα DATA ANALYTICS και την επιπλέον εξειδικευμένη ανάλυση, πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας της διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑ – DATA ANALYTICS
Στην πλήρη έρευνα αναλύονται όλα τα αποτελέσματα των κύριων μεγεθών του 2021 καθώς και όλα τα στοιχεία σε επίπεδο Περιφερειών. Επίσης, η πλήρης έρευνα συνοδεύεται από τα πολύ αναλυτικά στατιστικά δεδομένα σε επεξεργάσιμη μορφή (excel).