Skip to main content
Η Προσβασιμότητα των Ελληνικών Ξενοδοχείων σε Εμποδιζόμενα Άτομα
14 Ιουλίου 2021

Η Προσβασιμότητα των Ελληνικών Ξενοδοχείων σε Εμποδιζόμενα Άτομα

Έρευνα για την αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης στα ξενοδοχεία και καταγραφή των επενδυτικών αναγκών για τη βελτίωση και επέκταση της προσβασιμότητάς τους σε ΑμεΑ.

Σχετικά Έγγραφα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Δελτίο Τύπου δίνεται το περίγραμμα και ο στόχος της έρευνας και αναφέρονται ενδεικτικά κάποια από τα σημαντικότερα συμπεράσματά της.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Στην παρουσίαση αυτή αποτυπώνεται συνοπτικά η προσβασιμότητα των ξενοδοχείων σε εμποδιζόμενα άτομα ανά χώρο ξενοδοχείου και παρουσιάζονται οι υποδομές που υπάρχουν για τη φιλοξενία ατόμων με ειδικές ανάγκες στα ελληνικά ξενοδοχεία στο σύνολο της χώρας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Στην πλήρη παρουσίαση περιλαμβάνεται λεπτομερής ανάλυση για την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων σε εμποδιζόμενα άτομα ανά χώρο ξενοδοχείου. Καταγράφονται οι υποδομές που υπάρχουν και παράλληλα αποτυπώνεται η πρόθεση των ξενοδόχων για επενδύσεις σε χώρους και υποδομές των ξενοδοχείων τους, ώστε να βελτιώσουν την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων τους στα ΑμεΑ.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα DATA ANALYTICS και την επιπλέον εξειδικευμένη ανάλυση, πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας της διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑ – DATA ANALYTICS
Στην πλήρη έρευνα η λεπτομερής ανάλυση για την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων σε εμποδιζόμενα άτομα ανά χώρο ξενοδοχείου επεκτείνεται σε επίπεδο κατηγορίας ξενοδοχείου και περιφέρειας. Αντίστοιχα, και η πρόθεση των ξενοδόχων για επενδύσεις για βελτίωση της προσβασιμότητας των ξενοδοχείων τους εξετάζεται ανά κατηγορία ξενοδοχείου και περιφέρεια. Παράλληλα, παρέχονται τα πολύ αναλυτικά στατιστικά δεδομένα σε επεξεργάσιμη μορφή (excel), χρήσιμα για περαιτέρω αναλύσεις ανάλογα με ενδιαφέροντα των ξενοδόχων.