Skip to main content
Διείσδυση και Χρήση Νέων Τεχνολογιών στη Λειτουργία των Ξενοδοχείων
14 Ιουλίου 2021

Διείσδυση και Χρήση Νέων Τεχνολογιών στη Λειτουργία των Ξενοδοχείων

Στην έρευνα εξετάζεται ο εκσυγχρονισμός και η προσαρμογή των ελληνικών ξενοδοχείων στις τεχνολογικές απαιτήσεις, καθώς και η πρόθεση των Ελλήνων ξενοδόχων για επενδύσεις στον τομέα αυτό.

Σχετικά Έγγραφα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο Δελτίο Τύπου δίνεται το περίγραμμα και ο στόχος της έρευνας και αναφέρονται ενδεικτικά κάποια από τα σημαντικότερα συμπεράσματά της.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Στη συνοπτική παρουσίαση της έρευνας αποτυπώνεται η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στον ξενοδοχειακό κλάδο ως προς το τεχνολογικό επίπεδο των ξενοδοχείων συνολικά σε επίπεδο χώρας. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου, η χρήση σύγχρονων διαχειριστικών εργαλείων στην καθημερινή λειτουργία του ξενοδοχείου και καταγράφεται η πρόθεση των ξενοδόχων για επενδύσεις τους τομείς αυτούς.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Στην πλήρη παρουσίαση της έρευνας καταγράφεται η τεχνολογική διείσδυση και χρήση των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία των ξενοδοχείων σε επίπεδο χώρας. Αφενός διερευνάται η παρουσία του ξενοδοχείου στο διαδίκτυο με ιστοσελίδα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανανέωση των πληροφοριών του ξενοδοχείου και η χρήση επαγγελματιών για αυτές τις εργασίες. Αφετέρου, καταγράφεται ο αριθμός των ξενοδοχείων που γνωρίζουν, διαθέτουν και θέλουν να επενδύσουν στην απόκτηση/αναβάθμιση σύγχρονων διαχειριστικών εργαλείων όπως το PMS, το Revenue Management κ.ά.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα DATA ANALYTICS και την επιπλέον εξειδικευμένη ανάλυση, πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας της διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΕΡΕΥΝΑ – DATA ANALYTICS
Η πλήρης έρευνα, εκτός από την καταγραφή της τεχνολογικής διείσδυσης των νέων τεχνολογιών στη λειτουργία των ξενοδοχείων σε επίπεδο χώρας, όπως περιγράφηκε παραπάνω, περιλαμβάνει και τις αντίστοιχες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία ανά λειτουργία, κατηγορία, μέγεθος και περιφέρεια. Επίσης, η πλήρης έρευνα συνοδεύεται από τα πολύ αναλυτικά στατιστικά δεδομένα σε επεξεργάσιμη μορφή (excel), τα οποία αποτελούν ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για την εκτίμηση της θέσης του ξενοδοχείου έναντι ανταγωνιστών του και τη χάραξη της κατάλληλης πολιτικής του.