Skip to main content
Η Απασχόληση στα Ελληνικά Ξενοδοχεία το 2022
14 Μαρτίου 2023

Η Απασχόληση στα Ελληνικά Ξενοδοχεία το 2022

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ΙΤΕΠ εκπονεί έρευνα για την απασχόληση στα ελληνικά ξενοδοχεία και τις ελλείψεις που παρατηρούνται ανά ειδικότητα.

Η συνολική αποτύπωση της απασχόλησης καθώς και των ελλείψεων στα ξενοδοχεία καταγράφεται στην έρευνα του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, με τίτλο: «Η απασχόληση στα Ελληνικά Ξενοδοχεία 2022». H έρευνα διενεργήθηκε κατά το διάστημα 15 Οκτωβρίου- 15 Νοεμβρίου 2022 και είχε ως δείγμα 1.103 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Σχετικά Έγγραφα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατεβάστε το δελτίου τύπου της έρευνας.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Μπορείτε να κατεβάσετε τη συνοπτική παρουσίαση της έρευνας με τα κύρια συμπεράσματα. Η πλήρης έρευνα, τα data analytics της έρευνας και μια εξειδικευμένη ανάλυση των αποτελεσμάτων είναι διαθέσιμα στα εγγεγραμμένα μέλη, κατά περίπτωση.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ
Κατεβάστε την πλήρη παρουσίαση της έρευνας. Στην έρευνα εξετάζεται η απασχόληση στα ελληνικά ξενοδοχεία το 2022 και καταγράφονται οι ελλείψεις σε εργαζόμενους που παρατηρήθηκαν, τόσο συνολικά, όσο και ανά ειδικότητα. Η ανάλυση γίνεται ως προς τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχειακού δυναμικού, όπως την κατηγορία, την περιφέρεια, το μέγεθος.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα DATA ANALYTICS και την επιπλέον εξειδικευμένη ανάλυση, πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας της διαδικασία εγγραφής μέλους.

DATA ANALYTICS
Κατεβάστε τα δευτερογενή στατιστικά δεδομένα (data analytics) της έρευνας, καθώς και μια εξειδικευμένη ανάλυση των δεδομένων. Εκτός από την πλήρη έρευνα, οι Χρυσοί Συνδρομητές, έχουν πρόσβαση στα data analytics, τα οποία προσφέρονται για περαιτέρω αναλύσεις, ανάλογα με το πεδίο ενδιαφέροντος των συνδρομητών, ενώ η εξειδικευμένη χωρική πολυμεταβλητή ανάλυση δείχνει τη θέση του κάθε ξενοδοχείου στον ανταγωνισμό και προσφέρεται για αξιολογήσεις και συγκριτικές αναλύσεις.