Skip to main content
Ετήσια Έρευνα για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο 2022
6 Απριλίου 2023

Ετήσια Έρευνα για τον Ξενοδοχειακό Κλάδο 2022

Τη δυναμική επαναφορά του ελληνικού ξενοδοχείου, μετά την περιπέτεια της διετίας 20-21 εξαιτίας της πανδημίας, επιβεβαιώνει η ετήσια έρευνα για τον ξενοδοχειακό κλάδο το 2022, την οποία  πραγματοποίησε το ΙΤΕΠ για λογαριασμό του Ξ.Ε.Ε.

Στην έρευνα που παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη τύπου και  αποτυπώνονται όλα τα βασικά μεγέθη που συνθέτουν την οικονομική πραγματικότητα για το ελληνικό ξενοδοχείο, αναδεικνύεται η γρήγορη ανάκαμψη και η ικανότητα προσαρμογής του κλάδου στις προκλήσεις της συγκυρίας, αποτελώντας τον βασικό πυλώνα της επιτυχίας του ελληνικού τουρισμού στη σεζόν του 2022.  

Σχετικά Έγγραφα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κατεβάστε το δελτίου τύπου της έρευνας.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΔΩ:

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Κατεβάστε την συνοπτική παρουσίαση της έρευνας, με τα κυριότερα συμπεράσματα που προέκυψαν για το σύνολο της Επικράτειας.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,
πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας την διαδικασία εγγραφής μέλους.

ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ
Κατεβάστε την πλήρη παρουσίαση της έρευνας. Παρουσιάζονται η ανάλυση και τα συμπεράσματα της έρευνας για τις τις κύριες ξενοδοχειακές μεταβλητές, όπως η τιμή, η πληρότητα, ο τζίρος, η απασχόληση και οι επενδύσεις που πραγματοποιούν τα ελληνικά ξενοδοχεία. Παράλληλα, καταγράφονται οι προοπτικές και οι ανησυχίες για τη νέα τουριστική περίοδο, όπως αποτυπώνονται από τις απαντήσεις των ιδίων των ξενοδόχων. Η ανάλυση γίνεται για όλες τις βασικές ταξινομήσεις που ενδιαφέρουν τον ξενοδοχειακό κλάδο, όπως τα αστέρια, το μέγεθος, η περιφέρεια, η λειτουργία του ξενοδοχείου.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στα DATA ANALYTICS και την επιπλέον εξειδικευμένη ανάλυση, πρέπει να γίνετε συνδρομητές ακολουθώντας της διαδικασία εγγραφής μέλους.

DATA ANALYTICS & FOCUS ANALYSIS
Κατεβάστε τα δευτερογενή στατιστικά δεδομένα (data analytics) της έρευνας, καθώς και μια εξειδικευμένη ανάλυση των δεδομένων (Focus Analysis). Εκτός από την πλήρη έρευνα, οι Χρυσοί Συνδρομητές, έχουν πρόσβαση στα data analytics, τα οποία προσφέρονται για περαιτέρω αναλύσεις, ανάλογα με το πεδίο ενδιαφέροντος των συνδρομητών, ενώ η εξειδικευμένη χωρική πολυμεταβλητή ανάλυση δείχνει τη θέση του κάθε ξενοδοχείου στον ανταγωνισμό και προσφέρεται για αξιολογήσεις και συγκριτικές αναλύσεις.